Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zroznicowana ochrona rzepaku jarego a sklad i stabilnosc oksydatywna oleju

Tytuł:
Zroznicowana ochrona rzepaku jarego a sklad i stabilnosc oksydatywna oleju
The effects of varied protection of spring rape on the composition and oxidative stability of rapeseed oil
Autorzy:
Murawa, D
Warminski, K.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/833075.pdf
Data publikacji:
2005
Wydawca:
Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
Tematy:
ochrona roslin
rzepak jary
olej rzepakowy
sklad chemiczny
tokoferole
kwasy tluszczowe
barwa
utlenianie
stabilnosc oksydatywna
plant protection
spring rape
rapeseed oil
chemical composition
tocopherol
fatty acid
colour
oxidation
oxidative stability
Źródło:
Rośliny Oleiste - Oilseed Crops; 2005, 26, 2; 571-585
1233-8273
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies