- Tytuł:
- II. Zawartosc kwasow tluszczowych w serze uzyskanym z mleka owiec otrzymujacych dodatek preparowanych termicznie nasion lnu
- Autorzy:
-
Kinal, S
Bodkowski, R.
Patkowska-Sokola, B.
Walisiewicz-Niedbalska, W.
Popiolek, R.
Slupczynska, M. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/832984.pdf
- Data publikacji:
- 2003
- Wydawca:
- Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roślin
- Tematy:
-
zawartosc tluszczu
preparowanie pasz
nasiona oleiste
pasze
sery owcze
len
kwasy tluszczowe
owca polska gorska
fat content
feed preparing
oil seed
feed
sheep milk cheese
flax
fatty acid
Polish Mountain breed
sheep - Źródło:
-
Rośliny Oleiste - Oilseed Crops; 2003, 24, 1; 251-258
1233-8273 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł