- Tytuł:
-
Sposób odżywiania osób pochodzących z różnych środowisk, z uwzględnieniem spożycia mięsa i ryb oraz ich przetworów
Nutrition habits of people with different background; consumption of meat and fish and their products - Autorzy:
-
Michalska, G.
Nowachowicz, J.
Wasilewski, P.
Sobieranska, A. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/832640.pdf
- Data publikacji:
- 2009
- Wydawca:
- Politechnika Bydgoska im. Jana i Jędrzeja Śniadeckich. Wydawnictwo PB
- Tematy:
-
woj.kujawsko-pomorskie
miasta
Bydgoszcz
Grudziadz
wies Buszkowo
ludnosc miejska
ludnosc wiejska
spozycie zywnosci
mieso
przetwory miesne
ryby
przetwory rybne
badania ankietowe - Źródło:
-
Zeszyty Naukowe. Zootechnika. Uniwersytet Technologiczno-Przyrodniczy w Bydgoszczy; 2009, 37
0208-6352 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł