- Tytuł:
-
The antibacterial properties of silage from different varieties of sorghum
Właściwości antybakteryjne kiszonek z różnych odmian sorgo - Autorzy:
-
Galbas, M.
Selwet, M.
Borkowski, A.
Clapa, T.
Porzucek, F.
Skrzypczak, W. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/82979.pdf
- Data publikacji:
- 2015
- Wydawca:
- Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydawnictwo Uczelniane ZUT w Szczecinie
- Tematy:
-
silage
antibacterial property
different variety
sorghum
Enterobacteriaceae
Lactobacillus - Źródło:
-
Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis. Agricultura, Alimentaria, Piscaria et Zootechnica; 2015, 36
2081-1284 - Język:
- angielski
- Prawa:
- CC BY-NC: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 3.0 PL
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł