- Tytuł:
-
Quality of bread made from rye grown with conventional and ecological methods
Jakość pieczywa z żyta pochodzącego z upraw konwencjonalnych i ekologicznych - Autorzy:
-
Wianecki, M.
Iwanski, R.
Stankowski, S.
Tokarczyk, G.
Felisiak, K. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/82943.pdf
- Data publikacji:
- 2009
- Wydawca:
- Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydawnictwo Uczelniane ZUT w Szczecinie
- Tematy:
-
bread quality
rye
flour
texture
plant cultivation
conventional method
ecological method
rye bread
rye flour - Źródło:
-
Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis. Agricultura, Alimentaria, Piscaria et Zootechnica; 2009, 12
2081-1284 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł