Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of crop variety and covering plants on formation of biochemical parameters of chinese cabbage (Brassica chinensis Juslen.)

Tytuł:
Effect of crop variety and covering plants on formation of biochemical parameters of chinese cabbage (Brassica chinensis Juslen.)
Wpływ sposobu uprawy, odmiany oraz okrywania roślin na kształtowanie się parametrów biochemicznych kapusty chińskiej (Brassica chinensis Juslen.)
Autorzy:
Bychowiec, K.
Smolik, B.
Slodkowski, P.
Auriga, A.
Pelc, J.
Sedzik, M.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/82872.pdf
Data publikacji:
2015
Wydawca:
Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydawnictwo Uczelniane ZUT w Szczecinie
Źródło:
Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis. Agricultura, Alimentaria, Piscaria et Zootechnica; 2015, 35
2081-1284
Język:
angielski
Prawa:
CC BY-NC: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 3.0 PL
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies