- Tytuł:
-
Dynamika procesu marynowania mięsa rozmrożonych śledzi bałtyckich i atlantyckich
The marinating process dynamics of meat of thawed baltic and atlantic herring - Autorzy:
-
Szymczak, M.
Kolakowski, E.
Tokarczyk, G. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/82864.pdf
- Data publikacji:
- 2009
- Wydawca:
- Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydawnictwo Uczelniane ZUT w Szczecinie
- Tematy:
-
ryby
sledzie
sledz baltycki
sledz atlantycki
ryby mrozone
mieso ryb
przetworstwo rybne
marynowanie
marynaty rybne
zwiazki azotowe
dojrzewanie miesa - Źródło:
-
Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis. Agricultura, Alimentaria, Piscaria et Zootechnica; 2009, 11
2081-1284 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł