- Tytuł:
-
The influence of storage conditions on texture parameters and sensory quality of sour cherry jams with various plant additives
Wpływ warunków przechowywania na parametry tekstury i jakość sensoryczną dżemów wiśniowych z różnymi dodatkami roślinnymi - Autorzy:
-
Banas, A.
Korus, A.
Korus, J. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/828513.pdf
- Data publikacji:
- 2018
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
sour cherry
jam
storage condition
texture parameter
sensory quality
plant additive
additive effect
food texture
colour
sensory property - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2018, 25, 3
1425-6959 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł