- Tytuł:
-
Ocena możliwości zastosowania chelatu aminokwasowego magnezu do wzbogacania jogurtu
Assessing possible applications of magnesium amino acid chelate to enrich yoghurt - Autorzy:
-
Znamirowska, A.
Szajnar, K.
Pawlos, M.
Kalicka, D. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/828377.pdf
- Data publikacji:
- 2016
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
przetwory mleczne
jogurt
wzbogacanie zywnosci
diglicynian magnezu
chelat aminokwasowy magnezu zob.diglicynian magnezu
chelaty aminokwasowe
tekstura zywnosci - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2016, 23, 4
1425-6959 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł