Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena możliwości zastosowania chelatu aminokwasowego magnezu do wzbogacania jogurtu

Tytuł:
Ocena możliwości zastosowania chelatu aminokwasowego magnezu do wzbogacania jogurtu
Assessing possible applications of magnesium amino acid chelate to enrich yoghurt
Autorzy:
Znamirowska, A.
Szajnar, K.
Pawlos, M.
Kalicka, D.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/828377.pdf
Data publikacji:
2016
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
Tematy:
przetwory mleczne
jogurt
wzbogacanie zywnosci
diglicynian magnezu
chelat aminokwasowy magnezu zob.diglicynian magnezu
chelaty aminokwasowe
tekstura zywnosci
Źródło:
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2016, 23, 4
1425-6959
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies