- Tytuł:
-
Ocena jakości jaj kur objętych programem ochrony zasobów genetycznych zwierząt
Quality assessment of eggs laid by hens included in programmes for the conservation of animal genetic resources - Autorzy:
-
Krawczyk, J.
Calik, J. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/828157.pdf
- Data publikacji:
- 2018
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
kury nioski
jaja kurze
jakosc jaj
ocena jakosci
wiek zwierzat
roznorodnosc biologiczna
zasoby genetyczne
ochrona zasobow genetycznych - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2018, 25, 3
1425-6959 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł