- Tytuł:
-
Ocena właściwości przeciwutleniających wybranych produktów roślinnych w aspekcie możliwości ich wykorzystania jako dodatków do żywności wysokobiałkowej poddawanej obróbce termicznej
Assessing antioxidative properties of selected plant-based products in terms of their usability as additives to thermally treated high protein food - Autorzy:
-
Sniezek, E.
Szumska, M.
Janoszka, B. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/828151.pdf
- Data publikacji:
- 2016
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
produkty roslinne
wlasciwosci przeciwutleniajace
dodatki do zywnosci
owoce suszone
sliwki
morele
zurawina
cebula
czosnek
zywnosc wysokobialkowa
obrobka termiczna - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2016, 23, 5
1425-6959 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł