- Tytuł:
-
Wpływ dodatku propolisu na zawartość wybranych związków polifenolowych oraz aktywność przeciwutleniającą miodu
Effect of propolis as additive on content of selected phenolic compounds and antioxidant activity of honey - Autorzy:
-
Socha, R.
Habryka, C.
Juszczak, L. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/828115.pdf
- Data publikacji:
- 2016
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
miod
propolis
zwiazki fenolowe
polifenole
wlasciwosci przeciwutleniajace - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2016, 23, 5
1425-6959 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł