- Tytuł:
-
Wykorzystanie kuchenek mikrofalowych do przygotowania potraw w polskich gospodarstwach domowych
Use of microwave ovens to prepare food in Polish households - Autorzy:
-
Czarniecka-Skubina, E.
Trafialek, J.
Kocon, D.
Pielak, M. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/828086.pdf
- Data publikacji:
- 2016
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
Polska
gospodarstwa domowe
przyrzadzanie posilkow
zywienie czlowieka
kuchenki mikrofalowe
wykorzystanie - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2016, 23, 6
1425-6959 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł