Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wlasciwosci bialek preparatow czesci bialkowej jaja w procesie utleniania

Tytuł:
Wlasciwosci bialek preparatow czesci bialkowej jaja w procesie utleniania
Autorzy:
Worobiej, E
Wolosiak, R.
Chwalisz, M.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/827965.pdf
Data publikacji:
2006
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
Tematy:
zelowanie
dodatki do zywnosci
wlasciwosci funkcjonalne
koagulacja
bialko jaja
przeciwutleniacze
stabilizowanie piany
jaja kurze
Źródło:
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2006, 13, 4; 136-144
1425-6959
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies