- Tytuł:
-
Wpływ dodatku marchwi na barwę rozdrobnionego mięsa z płoci
The influence of the carrot addition on the colour of roach minced meat - Autorzy:
-
Przybylska, S.
Iwanski, R.
Tokarczyk, G. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/82762.pdf
- Data publikacji:
- 2009
- Wydawca:
- Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydawnictwo Uczelniane ZUT w Szczecinie
- Tematy:
-
mieso ryb
ploc
mieso rozdrobnione
mieso odkostnione mechanicznie
barwa
farsze miesne
przetworstwo miesa
marchew
barwienie miesa - Źródło:
-
Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis. Agricultura, Alimentaria, Piscaria et Zootechnica; 2009, 11
2081-1284 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł