- Tytuł:
-
Rapeseed protein-fibre concentrate: chemical composition and functional properties
Koncentrat białkowo-błonnikowy z rzepaku - skład chemiczny i właściwości funkcjonalne - Autorzy:
-
Ostrowska, A.
Kozlowska, M.
Rachwal, D.
Wnukowski, P.
Nebesny, E.
Rosicka-Kaczmarek, J. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/827593.pdf
- Data publikacji:
- 2018
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
rapeseed
protein-fibre concentrate
dietary fibre
chemical composition
functional property
food additive
functionality - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2018, 25, 4
1425-6959 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł