- Tytuł:
-
Porównanie cech fizycznych i sensorycznych płatków zbożowych różnego pochodzenia
Comparison of physical and sensory properties of cereal flakes of various origin - Autorzy:
-
Archemowicz, B.
Kaszuba, J.
Puchalski, C.
Wisniewski, R. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/827528.pdf
- Data publikacji:
- 2016
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
przetwory zbozowe
platki zbozowe
cechy fizyczne
cechy sensoryczne
analiza porownawcza
barwa
wodochlonnosc
ocena sensoryczna - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2016, 23, 6
1425-6959 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł