- Tytuł:
-
Ocena pozywek stosowanych w wykrywaniu obecnosci oraz oznaczaniu liczby Campylobacter spp. w miesie drobiowym
Evaluation of medium used for detection and enumeration of Campylobacter spp. in poultry meat - Autorzy:
-
Kwiatek, K
Zasadny, R. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/827457.pdf
- Data publikacji:
- 2006
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
mieso drobiowe
jakosc mikrobiologiczna
zapewnienie jakosci
Campylobacter
oznaczanie
pozywki hodowlane
analiza zywnosci
mikroorganizmy
wykrywanie
pozywka mCCDA
pozywka Karmali
bulion Prestona
bulion Boltona
pozywki plynne
pozywki ciekle zob.pozywki plynne - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2006, 13, 3
1425-6959 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł