Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ocena pozywek stosowanych w wykrywaniu obecnosci oraz oznaczaniu liczby Campylobacter spp. w miesie drobiowym

Tytuł:
Ocena pozywek stosowanych w wykrywaniu obecnosci oraz oznaczaniu liczby Campylobacter spp. w miesie drobiowym
Evaluation of medium used for detection and enumeration of Campylobacter spp. in poultry meat
Autorzy:
Kwiatek, K
Zasadny, R.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/827457.pdf
Data publikacji:
2006
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
Tematy:
mieso drobiowe
jakosc mikrobiologiczna
zapewnienie jakosci
Campylobacter
oznaczanie
pozywki hodowlane
analiza zywnosci
mikroorganizmy
wykrywanie
pozywka mCCDA
pozywka Karmali
bulion Prestona
bulion Boltona
pozywki plynne
pozywki ciekle zob.pozywki plynne
Źródło:
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2006, 13, 3
1425-6959
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies