- Tytuł:
- Wplyw wybranych przeciwutleniaczy na stabilnosc barwy napojow bezalkoholowych z dodatkiem beta-karotenu
- Autorzy:
-
Dluzewska, E
Szterk, A. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/827239.pdf
- Data publikacji:
- 2006
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
barwa
stabilnosc barwy
beta-karoten
dodatki do zywnosci
kwas L-askorbinowy
napoje bezalkoholowe
przeciwutleniacze
katechiny - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2006, 13, 4; 77-89
1425-6959 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł