- Tytuł:
-
Aromachology in food sector - aspects of consumer food products choice
Aromakologia w sektorze żywności – aspekty wyboru produktów żywnościowych przez konsumentów - Autorzy:
-
Horska, E.
Sedik, P.
Bercik, J.
Krasnodebski, A.
Witczak, M.
Filipiak-Florkiewicz, A. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/827023.pdf
- Data publikacji:
- 2018
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
aromachology
aroma compound
sale
food sector
consumer
food product
consumer behaviour
marketing - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2018, 25, 4
1425-6959 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł