Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ systemu chowu i sposobu żywienia tuczników na ich wartość rzeźną i jakość mięsa

Tytuł:
Wpływ systemu chowu i sposobu żywienia tuczników na ich wartość rzeźną i jakość mięsa
Effect of rearing system and feeding method of fatteners on their slaughter value and meat quality
Autorzy:
Karpiesiuk, K.
Falkowski, J.
Raubo, B.
Kozera, W.
Bugnacka, D.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/826689.pdf
Data publikacji:
2016
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
Tematy:
chow zwierzat
systemy chowu
zywienie zwierzat
sposob zywienia
lucerna
trzoda chlewna
tuczniki
utrzymanie zwierzat
mieszance
mieso wieprzowe
jakosc miesa
wartosc rzezna
analiza skupien
Źródło:
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2016, 23, 5
1425-6959
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies