- Tytuł:
-
Wpływ systemu chowu i sposobu żywienia tuczników na ich wartość rzeźną i jakość mięsa
Effect of rearing system and feeding method of fatteners on their slaughter value and meat quality - Autorzy:
-
Karpiesiuk, K.
Falkowski, J.
Raubo, B.
Kozera, W.
Bugnacka, D. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/826689.pdf
- Data publikacji:
- 2016
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
chow zwierzat
systemy chowu
zywienie zwierzat
sposob zywienia
lucerna
trzoda chlewna
tuczniki
utrzymanie zwierzat
mieszance
mieso wieprzowe
jakosc miesa
wartosc rzezna
analiza skupien - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2016, 23, 5
1425-6959 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł