- Tytuł:
-
Modyfikacje genetyczne żywności pochodzenia zwierzęcego
Genetic modifications of food derived from animals - Autorzy:
-
Kajak-Siemaszko, K.
Boruszewska, K.
Przybylski, W. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/826651.pdf
- Data publikacji:
- 2016
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
zywnosc pochodzenia zwierzecego
modyfikacja zywnosci
modyfikacja genetyczna
zywnosc transgeniczna
zwierzeta transgeniczne
losos
bezpieczenstwo zywnosci
organizmy zmodyfikowane genetycznie
znakowanie zywnosci - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2016, 23, 5
1425-6959 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł