- Tytuł:
-
Skład aminokwasowy oraz jakość białka ziarna żółto- i brązowoplewkowych form owsa siewnego (Avena sativa)
Composition of amino acids and quality of proteins in grains of oats with yellow and brown glume (Avena sativa) - Autorzy:
-
Witkowicz, R.
Pisulewska, E.
Kidacka, A.
Mickowska, B. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/826145.pdf
- Data publikacji:
- 2016
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
owies siewny
Avena sativa
genotyp
ziarno
bialka roslinne
jakosc
sklad aminokwasowy - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2016, 23, 4
1425-6959 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł