- Tytuł:
-
Wykorzystanie bakteriofagów w łańcuchu żywnościowym
Utilisation of bacteriophages in the food chain - Autorzy:
-
Kowalska, M.
Sokolowska, B. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/826141.pdf
- Data publikacji:
- 2016
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
lancuchy zywnosciowe
bakteriofagi
produkcja zywnosci
zastosowanie
patogeny
kapsulkowanie
biosensory
bezpieczenstwo zywnosci
bezpieczenstwo mikrobiologiczne
technologia zywnosci - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2016, 23, 4
1425-6959 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł