- Tytuł:
-
Ocena właściwości przeciwutleniających cydrów
Assessment of antioxidant properties of ciders - Autorzy:
-
Kwasniewska, D.
Wieczorek, D. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/825920.pdf
- Data publikacji:
- 2016
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
napoje alkoholowe
cydr
polifenole
zawartosc polifenoli
wlasciwosci przeciwutleniajace
metoda FRAP
metoda DPPH
metoda Folina-Ciocalteu'a - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2016, 23, 6
1425-6959 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł