- Tytuł:
-
Porównanie właściwości sorpcyjnych ziarna wybranych odmian komosy ryżowej (Chenopodium quinoa Willd.)
Comparing sorption properties of grains of selected quinoa varieties (Chenopodium quinoa Willd.) - Autorzy:
-
Ocieczek, A.
Ruszkowska, M. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/825855.pdf
- Data publikacji:
- 2018
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
komosa ryzowa
Chenopodium quinoa
ziarno
wlasciwosci sorpcyjne
odmiany roslin
analiza porownawcza
trwalosc przechowalnicza - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2018, 25, 3
1425-6959 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł