- Tytuł:
-
Wpływ stopnia podstawienia skrobi E1422 na właściwości reologiczne w układach zawierających chlorek sodu
Effect of degree of substitution of E1422 starch on rheological properties in systems containing sodium chloride - Autorzy:
-
Malyszek, Z.
Lewandowicz, J. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/825834.pdf
- Data publikacji:
- 2018
- Wydawca:
- Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
- Tematy:
-
przemysl spozywczy
skrobia modyfikowana
surowce roslinne
wlasciwosci reologiczne
acetylacja
sieciowanie
adypinian diskrobiowy
kleikowanie skrobi
tekstura - Źródło:
-
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2018, 25, 3
1425-6959 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł