Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zmiany zawartości PCB w mleku pochodzącym z mlekomatów w okresie trzyletnim - próba oceny stopnia narażenia konsumentów

Tytuł:
Zmiany zawartości PCB w mleku pochodzącym z mlekomatów w okresie trzyletnim - próba oceny stopnia narażenia konsumentów
Changes in content of PCB in milk derived from milk vending machines during a 3-year period - attempt to assess consumer exposure
Autorzy:
Witczak, A.
Cybulski, J.
Mituniewicz-Malek, A.
Dmytrow, I.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/825808.pdf
Data publikacji:
2018
Wydawca:
Polskie Towarzystwo Technologów Żywności
Tematy:
mleko swieze
sprzedaz
mlekomaty
polichlorowane bifenyle
ryzyko zdrowotne
konsumenci
zdrowie czlowieka
Źródło:
Żywność Nauka Technologia Jakość; 2018, 25, 3
1425-6959
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies