- Tytuł:
-
Skład chemiczny i jakość białka ziarna owsa brązowo- i żółtoplewkowego
Chemical composition and protein value of brown and yellow hull oats - Autorzy:
-
Biel, W.
Szolkowska, A.
Bobko, K.
Jaskowska, I. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/82548.pdf
- Data publikacji:
- 2010
- Wydawca:
- Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydawnictwo Uczelniane ZUT w Szczecinie
- Tematy:
-
owies zoltoziarnisty
owies brazowoziarnisty
ziarno
sklad chemiczny
bialko
jakosc
wartosc odzywcza
zawartosc skladnikow pokarmowych - Źródło:
-
Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis. Agricultura, Alimentaria, Piscaria et Zootechnica; 2010, 14
2081-1284 - Język:
- polski
- Prawa:
- CC BY-NC: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne 3.0 PL
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł