- Tytuł:
-
Wpływ stężenia soli na proces marynowania świeżego śledzia bałtyckiego
The influence of salt concentration on marinating process of raw Baltic herring - Autorzy:
-
Szymczak, M.
Kolakowski, E.
Tokarczyk, G.
Felisiak, K.
Krzywinski, T. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/82540.pdf
- Data publikacji:
- 2009
- Wydawca:
- Zachodniopomorski Uniwersytet Technologiczny w Szczecinie. Wydawnictwo Uczelniane ZUT w Szczecinie
- Tematy:
-
ryby
przetworstwo rybne
sledz baltycki
marynowanie
stezenie soli
zwiazki azotowe
sol kuchenna
dodatki do zywnosci
marynaty rybne
analiza sensoryczna - Źródło:
-
Folia Pomeranae Universitatis Technologiae Stetinensis. Agricultura, Alimentaria, Piscaria et Zootechnica; 2009, 12
2081-1284 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł