Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Impact of priming process on ROS concentration and the activity of enzymatic antioxidant system in sugar beet ( Beta vulgaris ) seeds

Tytuł:
Impact of priming process on ROS concentration and the activity of enzymatic antioxidant system in sugar beet ( Beta vulgaris ) seeds
Autorzy:
Chomontowski, C.
Oracz, K.
Podlaski, S.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/80359.pdf
Data publikacji:
2013
Wydawca:
Polska Akademia Nauk. Czytelnia Czasopism PAN
Tematy:
conference
priming
reactive oxygen species
exogenous antioxidant
antioxidative enzyme system
sugar-beet
Beta vulgaris
seed
solid matrix priming
Źródło:
BioTechnologia. Journal of Biotechnology Computational Biology and Bionanotechnology; 2013, 94, 2
0860-7796
Język:
angielski
Prawa:
CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 3.0 PL
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies