- Tytuł:
- Characterization of nitrated proteins from pepper (Capsicum annuum L.) fruits
- Autorzy:
-
Alvarez de Morales, P.
Chaki, M.
Barroso, J.
Corpas, F.
Palma, J. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/80343.pdf
- Data publikacji:
- 2013
- Wydawca:
- Polska Akademia Nauk. Czytelnia Czasopism PAN
- Tematy:
-
conference
nitration
post-translational modification
reactive nitrogen species
protein activity
nitrooxidative stress
pepper
Capsicum annuum
2-D electrophoresis
immunoblotting
nitrotyrosine - Źródło:
-
BioTechnologia. Journal of Biotechnology Computational Biology and Bionanotechnology; 2013, 94, 2
0860-7796 - Język:
- angielski
- Prawa:
- CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 3.0 PL
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł