- Tytuł:
- Determining the structural amino acid attributes which are important in both protein thermostability and alkalophilicity: a case study on xylanase
- Autorzy:
-
Delavari, A.
Zare, S.
Ghaemi, M.R.
Kashfi, R.
Ebrahimi, M.
Tahmasebi, A.
Ebrahimie, E. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/80216.pdf
- Data publikacji:
- 2014
- Wydawca:
- Polska Akademia Nauk. Czytelnia Czasopism PAN
- Tematy:
-
amino acid
xylanase
hemicellulose
thermostability
linear regression
bioinformatics - Źródło:
-
BioTechnologia. Journal of Biotechnology Computational Biology and Bionanotechnology; 2014, 95, 2
0860-7796 - Język:
- angielski
- Prawa:
- CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 3.0 PL
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł