Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ zawartości składników pokarmowych w podłożu na cechy morfologiczne siewek pszenżyta (Triticosecale) rosnących w kulturach in vitro

Tytuł:
Wpływ zawartości składników pokarmowych w podłożu na cechy morfologiczne siewek pszenżyta (Triticosecale) rosnących w kulturach in vitro
Effect of nutrient contents in the medium on morphological traits of Triticosecale seedlings in in vitro cultures
Autorzy:
Rzepka-Plevnes, D.
Stepien-Slodkowska, M.
Kulpa, D.
Kurek, J.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/801009.pdf
Data publikacji:
2002
Wydawca:
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Wydawnictwo Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Źródło:
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych; 2002, 488, 2
0084-5477
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies