On the basis of investigations carried out on 33 individual farms of Cracow voivodship economic and energetistic analysis of growing field vegetables has been done. Investigations were carried out on farms of the area from 0,42 ha to 8,5 ha of arable land. Following vegetables were analysed: late white cabbage, summer cauliflower, cucumber, lettuce. The above work presents production characteristics of investigated farms, structure of energetistic expenditure and structure of production costs. Field vegatable growing is characterized by great scattering of production, low level of mechanization and great expenditure of human labour.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00