- Tytuł:
- Analiza stanu i perspektyw rozwoju badań w zakresie technologii produktów białkowych /technologia mięsa/ w latach 1981-85
- Autorzy:
- Duda, Z.
- Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/795389.pdf
- Data publikacji:
- 1989
- Wydawca:
- Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Wydawnictwo Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
- Tematy:
-
mieso
produkty bialkowe
technologia miesa
surowce rzezne
przetwarzanie miesa
produkty uboczne
krew
kosci
przechowywanie miesa - Źródło:
-
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych; 1989, 383
0084-5477 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł