- Tytuł:
- Stan i perspektywy rozwoju badań w zakresie technologii i chemii mięsa drobiu i jaj w latach 1981-85
- Autorzy:
- Niewiarowicz, A.
- Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/794529.pdf
- Data publikacji:
- 1989
- Wydawca:
- Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Wydawnictwo Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
- Tematy:
-
przemysl drobiarski
produkcja drobiarska
mieso
jaja
drob
technologia miesa
uboj
kurczaki
indyki
kaczki
technologia jaj
chemia jaj - Źródło:
-
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych; 1989, 383
0084-5477 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł