Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Analiza badań krajowych w dziedzinie technologii i chemii cukiernictwa w latach 1981-85

Tytuł:
Analiza badań krajowych w dziedzinie technologii i chemii cukiernictwa w latach 1981-85
Autorzy:
Boruch, M.
Sroczynski, A.
Warzecha, A.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/794437.pdf
Data publikacji:
1989
Wydawca:
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Wydawnictwo Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
Tematy:
cukiernictwo
badania
technologia
chemia
czekolada
luska kakaowa
tluszcz kakaowy
napoje kakaowe
przemysl czekoladowy
Źródło:
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych; 1989, 383
0084-5477
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies