- Tytuł:
- Analiza badań krajowych w dziedzinie technologii i chemii cukiernictwa w latach 1981-85
- Autorzy:
-
Boruch, M.
Sroczynski, A.
Warzecha, A. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/794437.pdf
- Data publikacji:
- 1989
- Wydawca:
- Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Wydawnictwo Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
- Tematy:
-
cukiernictwo
badania
technologia
chemia
czekolada
luska kakaowa
tluszcz kakaowy
napoje kakaowe
przemysl czekoladowy - Źródło:
-
Zeszyty Problemowe Postępów Nauk Rolniczych; 1989, 383
0084-5477 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł