- Tytuł:
-
Influence of extrusion-cooking process parameters on selected physical and textural properties of precooked maize pasta products
Wplyw parametrow procesu ekstruzji na wybrane cechy fizyczne i teksture podgotowanych makaronow kukurydzianych - Autorzy:
- Wojtowicz, A.
- Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/793547.pdf
- Data publikacji:
- 2011
- Wydawca:
- Komisja Motoryzacji i Energetyki Rolnictwa
- Tematy:
-
extrusion-cooking
maize pasta
gluten-free pasta
expansion
specific mechanical energy
texture
physical property
mechanical property
precooked pasta
maize flour - Źródło:
-
Teka Komisji Motoryzacji i Energetyki Rolnictwa; 2011, 11
1641-7739 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł