Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Influence of extrusion-cooking process parameters on selected physical and textural properties of precooked maize pasta products

Tytuł:
Influence of extrusion-cooking process parameters on selected physical and textural properties of precooked maize pasta products
Wplyw parametrow procesu ekstruzji na wybrane cechy fizyczne i teksture podgotowanych makaronow kukurydzianych
Autorzy:
Wojtowicz, A.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/793547.pdf
Data publikacji:
2011
Wydawca:
Komisja Motoryzacji i Energetyki Rolnictwa
Tematy:
extrusion-cooking
maize pasta
gluten-free pasta
expansion
specific mechanical energy
texture
physical property
mechanical property
precooked pasta
maize flour
Źródło:
Teka Komisji Motoryzacji i Energetyki Rolnictwa; 2011, 11
1641-7739
Język:
angielski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies