Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Energy of bean pod opening and strength properties of selected elements of their structure

Tytuł:
Energy of bean pod opening and strength properties of selected elements of their structure
Energia otwarcia strąków fasoli a właściwości wytrzymałościowe wybranych elementów ich budowy
Autorzy:
Kuzniar, P.
Gorzelany, J.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/793302.pdf
Data publikacji:
2013
Wydawca:
Komisja Motoryzacji i Energetyki Rolnictwa
Tematy:
bean pod
strength property
pod opening
Narew cultivar
Nida cultivar
Warta cultivar
Wawelska cultivar
parenchyma
opening energy
geometrical characteristics
Źródło:
Teka Komisji Motoryzacji i Energetyki Rolnictwa; 2013, 13, 2
1641-7739
Język:
angielski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies