- Tytuł:
-
The effect of exposing wheat and rye grains to infrared radiation on the falling number and moisture content in the flour
Wpływ ogrzewania ziarna pszenicy i żyta promieniami podczerwonymi na liczbę opadania i wilgotność mąki - Autorzy:
-
Kania, M.
Andrejko, D.
Slaska-Grzywna, B.
Kuna-Broniowska, I.
Kozlowicz, K. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/792244.pdf
- Data publikacji:
- 2013
- Wydawca:
- Komisja Motoryzacji i Energetyki Rolnictwa
- Tematy:
-
wheat grain
rye grain
falling number
moisture content
flour
amylolytic activity
infrared radiation - Źródło:
-
Teka Komisji Motoryzacji i Energetyki Rolnictwa; 2013, 13, 2
1641-7739 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł