Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The effect of exposing wheat and rye grains to infrared radiation on the falling number and moisture content in the flour

Tytuł:
The effect of exposing wheat and rye grains to infrared radiation on the falling number and moisture content in the flour
Wpływ ogrzewania ziarna pszenicy i żyta promieniami podczerwonymi na liczbę opadania i wilgotność mąki
Autorzy:
Kania, M.
Andrejko, D.
Slaska-Grzywna, B.
Kuna-Broniowska, I.
Kozlowicz, K.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/792244.pdf
Data publikacji:
2013
Wydawca:
Komisja Motoryzacji i Energetyki Rolnictwa
Tematy:
wheat grain
rye grain
falling number
moisture content
flour
amylolytic activity
infrared radiation
Źródło:
Teka Komisji Motoryzacji i Energetyki Rolnictwa; 2013, 13, 2
1641-7739
Język:
angielski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies