- Tytuł:
-
Effect of fat content on the mechanical properties of texture of gingerbread pastry
Wplyw zawartosci tluszczu na wlasciwosci mechaniczne tekstury ciasta piernikowego - Autorzy:
-
Kusinska, E.
Starek, A. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/792148.pdf
- Data publikacji:
- 2012
- Wydawca:
- Komisja Motoryzacji i Energetyki Rolnictwa
- Tematy:
-
gingerbread pastry
fat content
texture
sensory assessment
crumb hardness
moisture
cohesiveness
elasticity
storage time
mechanical property - Źródło:
-
Teka Komisji Motoryzacji i Energetyki Rolnictwa; 2012, 12, 1
1641-7739 - Język:
- angielski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł