Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Effect of fried dishes assortment on chosen properties of post-frying soybean oils as raw material for production of engine biofuels

Tytuł:
Effect of fried dishes assortment on chosen properties of post-frying soybean oils as raw material for production of engine biofuels
Wplyw smazenia potraw na wybrane wlasciwosci posmazeniowe olejow sojowych jako surowiec do produkcji biopalow silnikowych
Autorzy:
Szmigielski, M.
Piekarski, W.
Maniak, B.
Andrejko, D.
Zajac, G.
Maslowski, A.
Sagan, A.
Biernacka, B.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/791859.pdf
Data publikacji:
2012
Wydawca:
Komisja Motoryzacji i Energetyki Rolnictwa
Tematy:
soybean oil
frying process
acid number
peroxide number
fatty acid composition
post-frying soybean oil
biofuel
raw material
biocomponent
diesel fuel
Źródło:
Teka Komisji Motoryzacji i Energetyki Rolnictwa; 2012, 12, 2
1641-7739
Język:
angielski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies