- Tytuł:
-
Podaż kwasu foliowego w racjach pokarmowych studentek zdrowia publicznego na Uniwersytecie Szczecińskim
Folic acid intake in food rations of female public health students at University of Szczecin - Autorzy:
-
Krajewska-Pedzik, A.
Slowik-Gabryelska, A. - Powiązania:
- https://bibliotekanauki.pl/articles/789882.pdf
- Data publikacji:
- 2010
- Wydawca:
- Uniwersytet Szczeciński. Wydawnictwo Naukowe Uniwersytetu Szczecińskiego
- Tematy:
-
Uniwersytet Szczecinski
zdrowie publiczne
studenci
kobiety
zywienie czlowieka
kwas foliowy
podaz
calodzienne racje pokarmowe
skladniki mineralne
dieta
zywienie racjonalne
nieprawidlowosci - Źródło:
-
Zeszyty Naukowe. Prace Instytutu Kultury Fizycznej. Uniwersytet Szczeciński; 2010, 27
1640-6818 - Język:
- polski
- Prawa:
- Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
- Dostawca treści:
- Biblioteka Nauki
- Artykuł