Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wpływ parametrów sublimacyjnego suszenia na zmianę współrzędnych barwy suszu z liści selera

Tytuł:
Wpływ parametrów sublimacyjnego suszenia na zmianę współrzędnych barwy suszu z liści selera
The influence of freeze drying parameters on the change of colour coordinates of dried celery leaves
Autorzy:
Polak, R.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/7455542.pdf
Data publikacji:
2008
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Tematy:
seler
susz z lisci
barwa
wspolrzedne barwy
suszenie sublimacyjne
cisnienie w komorze
temperatura suszenia
zmiany barwy
celery
dried leaf
colour
colour coordinate
freeze drying
pressure
chamber
drying temperature
colour change
Źródło:
Acta Scientiarum Polonorum. Technica Agraria; 2008, 07, 1-2; 9-18
1644-0684
Język:
polski
Prawa:
CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies