Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Występowanie populacji wybranych mikroorganizmów w środowisku glebowym orzecha włoskiego (Juglans regia L.)

Tytuł:
Występowanie populacji wybranych mikroorganizmów w środowisku glebowym orzecha włoskiego (Juglans regia L.)
Occurrence of the population of selected microorganisms in the soil environment of walnut (Juglans regia L.)
Autorzy:
Krzyżanowski, R.
Sytykiewicz, H.
Chrzanowski, G.
Cudziło-Abramczuk, J.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/7410712.pdf
Data publikacji:
2018
Wydawca:
Uniwersytet Przyrodniczy w Lublinie. Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Lublinie
Tematy:
drzewa
orzech wloski
Juglans regia
metabolity wtorne
zwiazki fenolowe
flawonoidy
naftochinony
terpenoidy
oddzialywanie na mikroorganizmy
gleby
mikroorganizmy glebowe
bakterie glebowe
grzyby glebowe
wystepowanie
Źródło:
Annales Horticulturae; 2018, 28, 1; 5-17
2544-4484
Język:
polski
Prawa:
CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies