Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

The Effect of Wheat, Barley, and Oat Root System Interactions, in Two-Species Mixtures

Tytuł:
The Effect of Wheat, Barley, and Oat Root System Interactions, in Two-Species Mixtures
Autorzy:
Kaczmarek, S.
Matysiak, K.
Krawczyk, R.
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/65881.pdf
Data publikacji:
2013
Wydawca:
Polska Akademia Nauk. Czytelnia Czasopism PAN
Źródło:
Journal of Plant Protection Research; 2013, 53, 1
1427-4345
Język:
angielski
Prawa:
CC BY-NC-ND: Creative Commons Uznanie autorstwa - Użycie niekomercyjne - Bez utworów zależnych 4.0
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie
Pot experiments performed in the Institute of Plant Protection - National Research Institute were designed to determine the influence of the root systems of various spring cereal species sown in mixtures. The experiment used the Bryza variety of spring wheat, Antek variety of spring barley, and Cwał variety of oat, sown in two-species mixtures (8 + 8 plants per pot). In three of the six study objects, plastic sleeves were used at the time of sowing the seeds so as to separate the root systems of the cereal species under study. Cereals were harvested at full maturity. The height and number of stalks, the number of cereal spikes (panicles), dry root weight, dry stalk weight, the number of grains per spike (panicle), the 1,000-grain weight, and grain yield were established. The results have shown that the strongest competitor in the mixtures was barley. Barley also responded positively to the presence of both wheat and oat in the mixtures.

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies