Stan i perspektywy rozwoju działań przedsiębiorczych na obszarach wiejskich w zakresie żywności niekonwencjonalnej The state and prospects of the development of entrepreneurship in rural areas with regard to the unconventional food
Artykuł jest próbą przedstawienia podstawowych informacji na temat stanu i perspektyw
rozwoju działań przedsiębiorczych na obszarach wiejskich w zakresie żywności niekonwencjonalnej,
tradycyjnej i regionalnej w Polsce. Ponadto jest próbą omówienia dotychczasowych korzyści, jak i
potencjalnych zagrożeń wynikających z początkowej fazy tworzenia się niszowego rynku tejże
żywności.
The article attempts to present the basic information about the state and prospects of the
effectiveness of enterprising actions in rural areas with regard to the unconventional, traditional and
regional food, especially in Poland. It describes the past and future potential dangers resulting from
the initial phase of creation of this niche food market.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00