Application of empirical models to the description of mass changes during the rehydration of dried apples pretreated by different methods before drying
Application of empirical models to the description of mass changes during the rehydration of dried apples pretreated by different methods before drying Zastosowanie empirycznych modeli do opisu zmian masy podczas rehydratacji suszonych jabłek poddanych różnym metodom obróbki wstępnej przed suszeniem
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
SZANOWNI CZYTELNICY!
UPRZEJMIE INFORMUJEMY, ŻE BIBLIOTEKA FUNKCJONUJE W NASTĘPUJĄCYCH GODZINACH:
Wypożyczalnia i Czytelnia Główna: poniedziałek – piątek od 9.00 do 19.00