Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Interakcje wybranych leków z żywnością w grupie pacjentów powyżej 60. roku życia

Tytuł:
Interakcje wybranych leków z żywnością w grupie pacjentów powyżej 60. roku życia
Autorzy:
Błaszczyk, Ewa
Rajska, Martyna
Żwirska, Jaśmina
Jagielski, Paweł
Schlegel-Zawadzka, Małgorzata
Powiązania:
https://bibliotekanauki.pl/articles/552252.pdf
Data publikacji:
2015
Wydawca:
Stowarzyszenie Przyjaciół Medycyny Rodzinnej i Lekarzy Rodzinnych
Tematy:
osoby starsze
interakcje
pożywienie
Źródło:
Family Medicine & Primary Care Review; 2015, 3; 180-184
1734-3402
Język:
polski
Prawa:
Wszystkie prawa zastrzeżone. Swoboda użytkownika ograniczona do ustawowego zakresu dozwolonego użytku
Dostawca treści:
Biblioteka Nauki
Artykuł
  Przejdź do źródła  Link otwiera się w nowym oknie

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies